H520

H520

Br. 566 085 Ft.

Moduláris

5 különböző kamera

Biztonság

6 rotoros hexakopter

Intuitív

ST16S Intel távirányító

A YUNEEC H520 hat rotoros hexacopter az ipar számos területén használható. Széleskörű fehasználhatóságát modularitása adja. Különböző payload-okkal különösen jól alkalmazható ellenőrzési, rendészeti, biztonságtechnikai, építési, földmérési vagy térképészeti területen, beleértve a filmes képalkotást. Felhúzható leszállótalpakkal rendelkezik, így bármely területen 360 fokos szögben képes a képalkotásra.

Felhasználási lehetőségek

Filmipar
Területmérés, térképezés
Közbiztonság
Rend- és polgárvédelem
Épület ellenőrzés
Építőipar

Gépelőnyök

Ipari felhasználásra és innovatív szakemberek számára tervezve

Kiemelkedő hatékonyságú az egyes ellenőrzési feladatok ellátásában. Ez köszönhető a 6 rotoros rendszernek, mellyel pontos, stabil repülésre képes. Nagy fókusztávolságú kamerákkal távolról, akár észrevétlenül is képes precíz, magas minőségű képalkotásra. 4K/2K/HD videó vagy 20 MP állóképek rögzítése közvetlenül az ST16S távirányító rendszerre.

Megbízható, stabil és pontos

Szélsőséges időjárási körülmények között is képes a precíz munkavégzésre. Akkor is alkalmas feladatvégzésre, amikor a humán erőforrás számára már nem biztonságos. A manuális sebességszabályozást új szintre emeli, mellyel könnyedén képes az egyenletes sebesség tartásra, akár szélsőségesre forduló időjárási viszonyok mellett is. A felhúzható leszállótalpak lehetővé teszik, hogy teljes, 360 fokos rálátásunk legyen a vizsgált objektumra.

H520 RTK technológiával

A világ egyik legpontosabb és leggyorsabb RTK rendszerével szerelve extrém pontosságú repülést hajthatunk végre, legyen szó 3D modellezésről, területmérésről vagy ellenőrzési feladatokról. RTK-val centiméter pontosságú repülés végezhető el olyan területeken is, ahol a GPS jel erősség ezt nem tenné lehetővé.

Nem továbbít adatot távoli szerverekre

Az adatok csak a felhasználóra tartoznak. A H520 és az ST16S távirányító kizárólag egymással kommunikálnak, így adattovábbítás nem történik kínai, német vagy egyéb szerverre, így a készített fotók vagy rögzített adatok teljesen védettek.

TEAM MODE elérhetőség

2 távirányítóval képes TEAM MODE használatára, azaz az egyik kezelő csak a kamerát kezeli, a másik felhasználó így tökéletesen tud koncentrálni a drón irányítására.

Szoftverfejlesztői környezet

Egyedi szoftveres megoldások alkalmazhatók.

Technikai paraméterek

Műszaki adatok
Méretek 520X455X295 mm
Repülési idő akár 28 perc (kamerával szerelve)
Súly (akkumulátorral) 1633 g
Akkumulátor 4S 5250mAh 15,2V Li-Po
Töltő SC-4000-4H
Távirányító ST16S
Max. repülési magasság 500 m
Max. fordulási sebesség 120°/s
Maximum dőlésszög 35°
Max. emelkedési sebesség 7 m/s
Max. süllyedési sebesség 6 m/s
Távirányító
Operációs rendszer Android™
Csatornák száma 16
Távirányító hatótáv (optimális) 1,6 km
Videó felbontás HD 720p
Videó jel frekvencia 5,8 GHz Wifi
Videó jel átviteli távolság 1,6 km
LCD kijelző méret 7”
Csatlakozók 1x HDMI, 2x USB, 1x fülhallgató
Vibrációs és hangjelzés IGEN