Polgárvédelem

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése? Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe !

Érdeklődés küldése >>

Felhasználási területek

A polgárvédelmi és rendvédelmi szervezeteknek már sok esetben van tapasztalatuk a drónok használatával kapcsolatban. Az általunk forgalmazott drónok és a hozzájuk tartozó kamerák és szenzorok arra hivatottak, hogy megkönnyítsék, gyorsítsák és egyszerűsítsék a hatóságok munkáját. Legyen szó személy vagy tárgy keresésről, gyors helyszínelésről vagy terület ellenőrzésről. Komplex megoldásokat kínálunk és az operátor személyek kiképzésében is segítséget nyújtunk. Drónjainkkal zord körülmények között is végezhetőek a feladatok.

Bűnüldözés, bűnmegelőzés és határvédelem

Drónjaink segítségével gyorsan és pontosan felmérhetők a bűnügyi helyszínek vagy a biztosítandó területek. Könnyen felügyelhetők a rendezvények, a védett személyek és az objektumok. Drónjaink képesek az adatokat, képeket vagy videókat élőben továbbítani a meghatározott eszközökre. Mesterséges intelligenciás kamerával szerelt drónjainkkal pedig lehetőség van bármilyen feladat betanítására és elvégzésére legyen szó arcfelismerésről, tárgyfelismerésről vagy akár rendszám azonosításról. Hőkamerás drónjaink segítenek még nehéz látási körülmény között vagy akár éjszaka is dolgozni. Eszközeink alkalmasak járőr útvonalak bejárására is.

Kutató és mentő feladatok

A kutatásnál és mentésnél a legfontosabb a gyors beavatkozás és a terület pontos ismerete. Ebben nyújtanak nagy segítséget a drónok és a speciális kamerák. Legyen szó ember keresésről, baleseti helyszínelésről vagy veszélyes helyek felderítéséről. A nagy felbontású kamerák, hőkamerák és a mesterséges intelligenciával rendelkező kamerák pedig képesek az előkép folyamatos továbbítására is akár 30x-os optikai zoommal.

Tűzoltási feladatok

A veszélyben lévő, vagy épületben rekedt személyek felkutatására, illetve a tűz terjedésének elemzésére alkalmas kamera és drón pontos képet adhat a tűzoltóknak, hogy a mentési és tűzoltási műveleteket a lehető leghatékonyabban a legkisebb kockázat mellett tudják végrehajtani. Drónjainkkal a legnehezebb körülmények között akár esőben és 70 km/h órás szélben is tudnak feladatokat végezni a szakemberek, akiknek a képzésében is segítséget nyújtunk.

Katasztrófák felderítése

Természeti vagy egyéb katasztrófák esetén a legfontosabb a pontos kárfelmérés és a terület szemrevételezése. Drónjaink segítséget nyújtanak a mentést végző szerveknek és folyamatosan biztosítják az élőképet, hogy a mentés és a kárhelyreállítás a lehető leghatékonyabban működjön. A drónok a biztosítóknak is segítségükre lehetnek a kárfelmérésben.

Előnyei a használatban

Gyors és pontos helyzetfelmérés
Jobban tervezhető mentési feladatok
Nagy felbontású eszközök, mesterséges intelligánciával
Ip55 tanusítvánnyal rendelkező drónok

Használható drónjaink

H520

A YUNEEC H520 hat rotoros hexacopter az ipar számos területén használható. Széleskörű fehasználhatóságát modularitása adja. Különböző payload-okkal különösen jól alkalmazható ellenőrzési, rendészeti, biztonságtechnikai, építési...

BŐVEBBEN

Altura Zenith

A világ legsokoldalúbb ipari drónja. A gyártó elvárásait messzemenően túlszárnyalta az Altura, amikor szünet nélkül 720 órán keresztül dolgoztak a rotorjai hiba nélkül. Bármilyen payload applikálható az egyedi Altura Cardan tehercsatlakozáshoz.

BŐVEBBEN

Hercules 20

A Hercules 20 a legnagyobb teherbírású európai uniós engedéllyel rendelkező ipari drón, mely képes 20 kg hasznos teherrel akár 15 percet is a levegőben tölteni. Azt, hogy mire használjuk ezt a kivételes teherbírást már csak rajtunk múlik, hiszen egyedileg fejleszthető payloadok széles tárháza áll rendelkezésre.

BŐVEBBEN

Typhoon H3

Typhoon H3 drón ION L1 Pro kamerával a Leica fotóminőséget az égbe emelte. A H3 kifejezetten azoknak a fotográfusoknak és videográfusoknak készült, akik szeretnék új nézőpontból látni a világot. A kiváló minőségű anyaghasználat, a változatos repülési funkciók, az 1 hüvelykes CMOS szenzor...

BŐVEBBEN

Hercules 10” kamerával

A Hercules 10 képes 7,5 kg emelésére és mozgatására, mely által payload-ok széles választéka használható. A karbon szálas váz és az eloxált alumínium kötőelemek rendkívül ellenállóvá teszik a gépet. 4 levehető kart és leszálló talpakat kapott, így a könnyen és praktikusan szállítható.

BŐVEBBEN

Typhoon H3

Typhoon H3 drón ION L1 Pro kamerával a Leica fotóminőséget az égbe emelte. A H3 kifejezetten azoknak a fotográfusoknak és videográfusoknak készült, akik szeretnék új nézőpontból látni a világot. A kiváló minőségű anyaghasználat, a változatos repülési funkciók, az 1 hüvelykes CMOS szenzor...

BŐVEBBEN

Hercules 2

Megfigyelésre és feltérképezésre alkalmas eszköz. A Hercules 2 egy két kilogrammos ”mini” drón. 20 perc repülési idővel akár 90 km/h sebességgel is képes repülni.

BŐVEBBEN

Miért pont mi?

Európai engedélyek
Szakértői szerviz és oktatás
Biztonságos rendszer
Egyedi hardver és szoftver

Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése? Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése >>