Biztonságtechnika

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése? Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe !

Érdeklődés küldése >>

Felhasználási területek

A biztonságtechnikában tevékenykedők tudják mekkora értéke van egy eszköznek, amely képes akár 90 km/h óra feletti sebességgel közlekedni és pontos képet továbbítani a repülés teljes útvonaláról valós időben. Továbbá alkalmasak előre programozott feladatok ellátására, akár lebegés közben is képesek szemmel tartani személyeket, objektumokat. A különböző kamerák szeme elől pedig semmi sem maradhat rejtve. A legellenállóbb és legsokoldalúbb drónjainkra pedig akár 30x-os optikai zoom, hőkamera és a mesterséges intelligenciával ellátott kamera is szerelhető.

Területbejárás

Drónjaink képesek előre programozott feladatok ellátására vagy járőr útvonalak automatikus bejárására, mindeközben folyamatosan továbbítják az élő képet a bázisállomás számára. Hőkamerákkal szerelt eszközeink pedig lehetővé teszik éjszakai megfigyeléseket is. Drónjaink képesek arc-, illetve tárgyfelismerésre is.

Személyvédelem

Védett vagy őrzött személyek esetében a legfontosabb a környezet folyamatos ellenőrzése és megfigyelése. Drónjaink és nagy felbontású kameráink számára nincs láthatatlan veszély. Drónjaink képesek a védett személyek követésére, a környezet folyamatos vizsgálatára és élőkép továbbításra is a legzordabb körülmények között is.

Objektum- és rendezvényvédelem

Nagyobb területen fekvő rendezvény, vagy nagy területen elterülő objektum őrzésére a felülről történő megfigyelés a legideálisabb megoldás. A nagy felbontású kamerák és az akár 30x-os optikai zoom lehetőséget adnak a terület minden részletének pontos őrzésére és ellenőrzésére. Mesterséges intelligenciás kameránk pedig képes arc- vagy tárgyfelismerésre, tömegszámlálásra és bármilyen egyéb feladatra is. Éjszakai feladatvégzésre pedig hőkameráink jelentenek megoldást.

Előnyei a használatban

Csökkenő munkaigény erő
Gyors, pontos feladatvégzés
Élőkép továbbítás
Éjszakai munkavégzés

Használható drónjaink

H520

A YUNEEC H520 hat rotoros hexacopter az ipar számos területén használható. Széleskörű fehasználhatóságát modularitása adja. Különböző payload-okkal különösen jól alkalmazható ellenőrzési, rendészeti, biztonságtechnikai, építési...

Altura Zenith

A világ legsokoldalúbb ipari drónja. A gyártó elvárásait messzemenően túlszárnyalta az Altura, amikor szünet nélkül 720 órán keresztül dolgoztak a rotorjai hiba nélkül. Bármilyen payload applikálható az egyedi Altura Cardan tehercsatlakozáshoz.

BŐVEBBEN

Hercules 20

A Hercules 20 a legnagyobb teherbírású európai uniós engedéllyel rendelkező ipari drón, mely képes 20 kg hasznos teherrel akár 15 percet is a levegőben tölteni. Azt, hogy mire használjuk ezt a kivételes teherbírást már csak rajtunk múlik, hiszen egyedileg fejleszthető payloadok széles tárháza áll rendelkezésre.

BŐVEBBEN

Typhoon H3

Typhoon H3 drón ION L1 Pro kamerával a Leica fotóminőséget az égbe emelte. A H3 kifejezetten azoknak a fotográfusoknak és videográfusoknak készült, akik szeretnék új nézőpontból látni a világot. A kiváló minőségű anyaghasználat, a változatos repülési funkciók, az 1 hüvelykes CMOS szenzor...

BŐVEBBEN

Typhoon H Plus 1” kamerával

A YUNEEC Typhoon H Plus első osztályú képminőséget, kiemelkedő megbízhatóságot és olyan automata repülési módokat kínál, mely minden fotós álma. 1 hüvelykes, 4K kamerával, PX4 alapú repülésvezérlővel, különböző repülési módokkal – beleértve a „Follow Me”, „POI” (Point of Interest), „CCC” (Curve Cable Cam) – rendelkezik.

Miért pont mi?

Európai engedélyek
Szakértői szerviz és oktatás
Biztonságos rendszer
Egyedi hardver és szoftver

Érdekli?

Önnél is hasznos lehet egy drón bevetése? Kérjen részletesebb tájékoztatást kollégáinktól, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Érdeklődés küldése >>